Hello

Hejhej. Inte vart inne och skrivit nått på en hel vecka nu. Har vart alldeles för slö. Denna veckan har bara sprungit iväg även fast jag gjort på ett ungefär ingenting! Suttit inne och glanat film och gosat med neo och simon :) Vart ganska mysigt ändå. Neos farfar var här i lördags och hälsade på iallafall, trevligt :) Så fick han lite nya kläder. Vi skulle egentligen åkt upp till honom idag och stannat tills imorrn. Men visste ingen som kunde passa våran hund. Plus att bakdörrarna på biljäveln inte går att få upp längre! Gaah nytt fordon, ja tack! Eget körkort hade ju inte heller vart fel ;) SKA fixa det snarast nu alltså... Ne nu ska vi fortsätta att tänka på vad vi ska ha till middag här idag. Svåra beslut ;)

Puss&kram Jenny!

Helgen..

Hejhej. Har inte orkat blogga någonting i helgen så skriver om den lite kort här nu.

Fredag- Hade ju tjejkväll här med Malin och Theres. Vi lagade tacos och kekade det. Fy vad gott det var! Ibland är det mycket godare än andra gånger. Hade köpt en helvetes massa godis och chips, har fortfarande kvar äver fast vi nästan åt så vi sprack. Haha. Kvällen kunde ju vart mycket mer lyckad iallafall, lite synd tycker jag. Men man kan inte ha humöret på topp varje dag kanske..Vi kollade på ''bug'', nog en av dom sämsta filmerna jag har sett. Det skulle vara skräck för det första? Inte en enda gång blev man ens smårädd. Dretfilm! Sen skulle vi kollat på fler skräckisar jag hade laddat ner men jag blev mesig och föreslog komedi istället, så det blev det ;) Haha vet inte vad som har hänt. Älskade verkligen skräckisar förr. Men mår fan dåligt utav dom nu. Så jävla rädd! xD Vi hade gosat ner oss gött i sängen alla tre, och fiona. Men det slutade med att theres drog hem. Tur att malin stannade då jag INTE diggar att sova själv. Simon var ju hos en kompis i fjällbacka.

Lördag- Hahah minen på neo när vi låg i sängen och malin vaknade på morgonen! Han såg gött chockad ut. Det var inte pappa ju. Haha! Goding♥ Väntade då på att min stora älskling skulle komma hem. Men då skulle dom stanna en natt till :( Rackarns! Och malin är lika bäst som vanligt och stannade hos mig en natt till också :D Mycket trevlig dag/kväll blev det! Neos farmor ringde och var väldigt farmorsjuk så hon ville låna honom ett litet tag. Så vi gick bort med honom och sen hem igen, då passade jag på att röja undan och dammsuga hela lägenheten. Började skura också men då tröttnade jag :P Sen gick vi upp till mellerud och mötte malins pappa, vi fick pengar till pizza och cigg så vi gick till ercan och beställde och gick hem och kekade. Gött! Då blev jag väldigt mammasjuk så tryckte i mig den sista biten och gick dit foort och hämtade honom, haha :D Var ändå skönt att få lite gjort då neo har vart sååå mammig de senaste dagarna och jag inte fått gjort mycket annat än att bära runt på honom. Resten av kvällen så hade vi skippbokväll sen sängen och somnade till ''hur många lingon finns det i världen'' Underbart!

Söndag- Samma min på neo när vi vaknade igen och han fick se malin. Haha! Sen kom simon hem vid halv elva :D Usch vad jag har saknat honom! Inte vart borta från varandra så här länge på lååång tid :P Kanske var bra ändå för man blev ju väldigt glad när han kom hem igen ;P Älskar dig! Malin åkte hem vid tretiden och då blev det mys med mina hjärtan! Lite senare på kvällen så blev det promenad med jessica alex lilla haley och fiona. Mysigt! Sen hem igen och då blev det ännu mera mys :)

Idag- Vaknade med världens värk i lederna. Aldrig gjort riktigt såhär ont förut. Attans! Hoppas det inte fortsätter så. Ska ju till hudläkaren i övermorgon så får se vad dom säger. Har ju psoriasis och ofta så sätter det sig på lederna oxå. Kunde inte lyfta neo eller gå ut med fiona. Blööh! Efter en stund så gick jag ner och tog en cigg med malin som var i skolan och fick hårinpackning av henne , tack! :D Väldigt behövligt just nu kan jag ju lova då jag brännt sönder halva håret! Vid halv tre så var det dags för BVC. Han var 60,5 cm lång och vägde 7 kilo nu. Så stor börjar min älskade son bli nu!  Efter det så kom mamma hit och klippte mig. Hade lite panik först att hon inte skulle ta för mycket. Det är det värsta jag vet att klippa mig :P Men slutade med att jag bestämmde mig för att ha page. Skitnöjd blev jag faktiskt. Thank you mamma! Sen kom även min moster och kusin upp och hälsade på en stund. Vi bestämmde att jag och neo ska ta en heldag hemma hos dom och baka osv nästa vecka. Det är ju höstlov då så får passa på. Blir ju inte av så ofta längre! Sen när dom skulle gå gick jag med ut för att ta en cigg då kommer även mormor och morfar förbi och pratar. Haha värst vad det blev släktträff helt plötsligt :) Nu sitter jag och har tråkigt och väntar på att simon ska komma hem :) Ska nog se om jag hittar någon bra film att se här sålänge.

Haha kanske inte blev så värst kort ändå men! Det får gå ;)

Hoppas ni haft en bra helg. Puss&kram Jenny!

Tjejkväll!

Goddagens. Har bästa malin och theres här på tjejkväll idag! Har precis kekat tacos, rätt så gött vill jag lova. Nu blir det att kolla efter lite skräckisar sen lägga oss i sängen och äta en massa godis och vara allämnt tjocka! Nice :)
Har en väldigt arg bebis , så då vet ni det oxå.

Puss&kram Jenny!

Morgonmys !

Godmorgon. Vaknade precis så gick och hämtade neo och la han i mitt knä och nu har han somnat så gött. Svårt att inte somna om igen själv då :p små sömnmagneter !
Idag har jag iallafall vaknat på rätt sida, gött ! Var nog tillochmed ännu mer glad imorse än vad jag brukar vara ;p Idag har jag inte en aning om vad som ska hända och ske. Det återstår att se. Simon är ute i skogen nu iallafall med världens bästa vovve fiona! Snodde henne över natten ;) Funderar på om jag ska gå och göra mig lite frukost? Aa det lutar nog åt det hållet. Jodå nu kom simon hem med frukost till oss ju :D älskling!

Puss&kram Jenny


Sooova!

Heello. Har bestämmt mig för att jag ska somna här nu snart! Inget ''jag kan inte sova'' här inte! Det orkar jag inte med. Plus att jag vaknade på helt fel sida imorse. Satan vad arg jag har vart idag. Neo har absolut inte velat sova nu när vi försökt och vart trötta, inte alls roligt det ju! Men gav honom precis en flaska mat och nu har han äntligen somnat. Mitt hjärta ♥ Och simon somnade redan innan honom. Han är så himla rolig på kvällarna ;)

Jaja..min dag? Halva dagen så satt jag och neo här hemma och lyssnade på musik i sängen. Har vart för sur för något annat. Sen vid tre så åkte vi till ercans och beställde pizza, tog med det och åkte hem till theres! Har nästan aldrig vart så gött med mat kan jag ju tillägga då! Mmm. Fast min före detta katt var där uppe och norpade på den oxå. Han har alltid varit mycket ute så ville inte ta med han till denna lägenheten då vi bor på högsta våningen och har en päsete kärring i huset. Så han fick flytta hem till tt och theres. Vi bodde ju grannar förut när jag bodde i rostock. Saknar att ha dom som grannar! Kaffe cigg och skitsnack var och varann dag. Great! ;)
Lägenhet brevid där står ju tom nu. Det är en tvåa. Nått så sugen på att flytta dit. Förut tyckte jag att det var jobbigt att bo där på grund av att jag inte har fixat mitt jäklans körkort. Det har jag visseligen inte än. Men simon har ju.. Plus att flyttar vi dit igen så måste jag ju skynda på med det lite, då kanske jag fixar det snart ;) Och om simon ska börja jobba i norge så har jag ju alltid min man treesan att störa på dagarna, hur bra?!
Älskar ju denna lägenheten vi bor i nu, den är så stor och fin. Men jobbigt att det är på högsta våningen, speciellt nu när vi har barn. Och att man måste lämna barnvagnen nere i trappuppgången och bära allt upp och ner. Det blir lite masigt. Och neo blir ju inte lättare precis. Min lilla köttbulle. Ne jag och simon får nog prata mer om detta !! OCH att vi kan sno tillbaka älskade fiona då ;D Fast då blir nog inte mammas gubbe så glad på oss. He he..

Ne rackarns vad jag brölar på här. Nu ska jag ut med fiona så hon får kissa innan natten och ta en cigg. Sen sätta på nått på den andra datorn så man kan somna!

Godnatt puss&kram Jenny

Blööh!

Morrn morrn. Somnade till slut inatt men usch vad dåligt jag sov! Och neo var inte heller så jätte sugen på att sova. Är helt sjukt trött idag. Och är jätte snorig  och hostar som bare den. Det här är absolut ingen favoritdag kan jag ju lova. Men neo är jätte glad idag, skrattar åt allting. Haha älskling! ♥ Vi sitter och gosar i sängen och lyssnar på massa rascal flatts. Så jäklans bra! Funderar på om jag ska klä på oss här och gå ut en sväng nu..



Puss&Kram Jenny & Neo!


Rackarns !

Gick ner och hämtade all tvätt ( inte lite ). Och nu kan jag inte somna. Gaah! Det värsta jag vet. Tänkte jag skulle vänta en stund och se om lilleman snart vill ha mat men det är inte säkert. Förut så har han ju alltid somnat för natten runt halv elva på kvällen och bara vaknat till och vill ha mat vid åtta sen somna om till elva på morgonen. Men igår så somnade han halv åtta ungefär. Och vaknade inte förens halv sex på morgonen för mat, sen sov han vidare till elva igen! Haha underbara barn! Tänk om det kan fortsätta såhär ;)
Har ju somsagt sönderblonderat mitt hår så kan slänga ut en bild på det. Med kvalité ! Haha...Det får duga sålänge.



Godnatt igen då! 


Helt slut!

Idag tidigare på dagen så var jessica, carro och dominic här på besök. Drack kaffe och tjöta litte, trevligt serru! Fick en massa kläder utav carro sen dominic var mindre oxå, tack! :) Efter dom hade gått härifrån så började min städ dag. Helt slut nu! Har plockat och städat, diskat och tvättat heeele dan! Ställde mig nyss i en varm dush och har nu landat i soffan. Men ska snart ner till tvättstugan igen, hmm.. Simon är inne i sovrummet och ser om han hittar någon bra film. Så sen blir det godis, kall cola och sängläge, gött änna!
Och grattis till mina grannar som fick en liten flicka imorse! :D Inte ensam mamma i huset längre, mohaha!

Hoppas ni haft en bra dag!









Mina älsklingar!

Godnatt puss&kram Jenny!


Godkväll

Hejhej. Har nu slängt i det sjätte blekningsmedlet. Nu börjar det fanimej ta sig! Nästan vitt i hela håret nu. Har missat lite i underhåret bara där det fortfarande är kvar lite brunt och lite oranget. Men tappade en jäklans massa hår efter denna omgången så ingen smart ideé att färga det en gång till. Och resten är så ljust att den lila färgen i silvershampot färgar av sig. Rackarns! Får gå såhär ett tag nu. Så illa är det nog inte ;P
Har haft en trevlans helg! I fredags så var jag hemma hos theres, sen på kvällen så följde hon med hit och sov här :D I lördags så hade vi överaskningsfest för linda och alex, min kusin. Så vi var på mir bedo pizzeria först sen vidare till lara, sen till en av dom som var med. Kom hem någon gång efter fyra, pfft! Det kändes dagen efter att det var länge sen! Hahah. Men mycket lyckad kväll iallafall :D Och grattis alex och linda då i efterskott!

Idag blev våran älskade son tre månader. Det går så fort! Min lilla pojk. Älskar dig!

Nu ligger vi i sängen och kollar på någon serie, fattar inte vad det går ut på, sex sex sex på ungefär.. Haha. Ska fortsätta äta en massa choklad nu! Mamma har ju varit utomlands så fick en MEGApåse med minichokladkakor i. Mmmmm! :D

Ha en bra kväll! Godnatt puss&kram Jenny!

Trötter

Bloggar ifrån mobilen , därför det bara är ett frågetecken och "hej" skrivet i det förra inlägget. Sist jag skulle skriva ifrån mobilen så funkade det inte så skulle bara testa och det gick ju :p hittar dock inte vart man raderar inlägg. Så det får vara så. Ligger i sängen nu med min boy och tarzan skrutten ligger och sover. Kollar på dom nya 99 saker till man måste göra innan man dör. Intressant.. Gick och köpte en till hårfärg förut och tänkte dra till jessica igen och slänga i det. Men både jag och hon blev svintrötta så vi kör påt imorrn istället! :D
Goood natt folkens !

Puss&Kram Jenny


?

Hej


Hunger

Kanske är dags att lära sig laga mat nu. Känns nästan så. Är sjukt hungrig och har fått ont i huvvet. Men väntar på min pojkvän som snart kommer hem med mat :D Love you
Och nu när han ska börja jobba i norge så är det veerkligen läge, det slog mig just nu det...Hmm..

Sen om en stund här kommer neos farmor och hälsar på en sväng medans lillfarbror -& morbror spelar innebandy!




Hunger - Save me
One world depending on me
I have the force in me
The truth will be revealed
Higher - Faster
I am the fuel to set you free
I am your destiny


Hatar trappor..

Godmorgon.
Igår kväll drog jag och neo hem till jessica och haley för övernattning, mys! Så hon fick bleka mitt hår, jävlar att jag är orangehårig haha! Tur jag har silvershampo, och ska nog slänga i en till färg idag. Nu ska det bli vitt! Funderar på att göra slingor i en annan färg i det korta på sidan sen när det är klart. Blått är jag sugen på! Får se vad som händer och sker. Gick iallafall hem halv sju imorse för simon åkte iväg då och ska öva på att köra truck innan dom börjar jobba. Och vi har ju fiona så måste vara hemma med henne. Och kan säga att det inte är lätt att ha en bebis och en hundvalp när man bor på högsta våningen! Pfft, är så trött på alla trappor! Är rastlös och fiona älskar ju att dra och ha sig så är inte så lätt att gå ut någonstan nu heller när jag har min bebbe. Han ligger och skrattar i sin babysitter nu, haha älskade barn! ♥





Simon och neo, ni är bäst ! Älskar min lilla familj ♥

Puss&Kram Jenny

Godmorgon

Neo vaknade vid sex och ville ha mat. Trodde han skulle vara vaken mycket nu inatt eftersom han blev dålig igår kväll efter sprutorna han fick men nej. Han sover alltid hela nätterna nu :D Så skönt! Jag var väldigt trött då när vi vaknade iallafall så drog i mig en powerking så jag inte skulle somna när jag matade honom. Inte smart, nu kan jag inte somna om. Och har en son som nästan alltid ligger och sover till klockan elva på morgonen. Simon också. Till och med hunden är morgontrött. Vad fan ska jag göra eller? :p Pfft. Och kaffet har tagit slut och en cigg har jag kvar. Haha rackarns! Det är väl bara pressbyrån uppet nu också. Kanske skulle tvinga med fiona ut på en tripp. Får se !
Igår kväll blev jag hyfsat rastlös , fick med jessica och haley (neos goa syssling)  ut och skulle gå. Vi hamnade visst på mir bedo och tog en kaffe och cigg. Fick sen nån bakelse utav han som har stället och jävlar vad det smakade sprit. Stank alkhol efter den dära grejen. Haha !
Idag vet jag inte vad som händer. Har tvättid iallafall. Så ska väl bråka med tvätten. Ska vänta på att jessica ska sluta jobba iallafall så hon kan bleka mitt hår :D Nu börjas det på ljust igen. Vill göra något roligt med håret igen. Men så fort jag gör det så är det inte mycket kvar efter det och då ångrar jag mig, inte okej. Nu ska jag allt ha kvar mitt stackars hår på huvvet! Neee, får väl försöka hitta på nått här hemma nu. Städa badkaret kanske...

Puss&Kram Jenny

Roadtrip

Igår drog jag tarzan (neo) fiona hampus tobbe och anna till kusten. När vi kom dit så tänkte vi dra till norge istället så vi började åka imot oslo. Sen hittade vi en skylt...202 km. Haha na, inte så värst sugna var vi. Så vi vände igen och drog till hamburgsund. Campade alltid där på ett ställe varje sommar från att jag var nyfödd. Så vi åkte till den campingen och skulle kika runt lite. Men när vi parkerade bilen så började det ösregna! Vem hade inga vindrutetorkare? Jo min kära storebror. Haha lyckat! Så vi drog till jula i uddevalla och köpte det. Kom dit två minuter innan det stängde. Så lite tur hade vi ju iallfall ;) Sen när vi kom hem så var jag megatrött och ville sova. Men jag har en son som älskar att åka bil så han sov ju nästan hela dagen. Han ville i n t e sova när jag ville! :p










Har nog aldrig vart så trött som jag var imorse när jag gick upp, pff.
Skulle upp och prata med barnmorskan, sen till läkaren och kolla mitt blodtryck och pulsen mm. och efter det bvc. Sen skulle jag även på en föräldra grupp vid ett. Man skulle få lära sig babymassage från idag och tre veckor framåt. Men neo blev väldigt hungrig så fick mata han och när han var klar så blev jag döhungrig. Så jag snodde med malin upp och köpte pizza. Sen kom även jessica dit. Trevligt! :) Ska snart dra mig hem till pappa en sväng. Hade tydligt lite brev där. Vissa grejer skickas fortfarande upp till mamma, har inte bott där på ett år ? Dåligt! Juste på bvc förut så fick neo två sprutor i benen, vaccin. Stackars min plutt. Då gör det lite ont i mammahjärtat! Så han är inte alls glad nu. Glad att jag har en bärsele, den är värd guld för tillfället. Sova på mamma är mysigt.
Kom på idag att jag är ganska sugen på att börja färga håret blont igen. Får se vad som händer och fötter här sen :D




Puss&Kram Jenny


Good day !

Vaknade med världens sämsta humör idag. Då åkte jag och neo hem till brorsan och hans tjej, vi tog en tripp till edsmarknaden. Kristian var även med dit. Hittade massa söta barnkläder, bla snickarbyxor, vill ha! Men dom var väldigt mycket för stora för neo. Fick med mig marknadsgodis hem iallafall. Gött ! När vi var klara där så åkte vi tillbaka till tobbe. Då lagade han mat till oss, då hade även lillebror kommit dit. Mycket trevligt :D När vi kom hem så kom isak hit så det blev film och massa chips och dipp :) Ganska onyttig dag detta lät det som. Haha gymkort nästa!

Har ju världens goaste schäfer här hemma nu oxå. Fiona, hon ska vara här i en hel vecka :D
Fick henne utav en kompis i somras men sen när jag åkte in på sjukhus och allt det där så fick mamma ha hand om henne hemma hos sig. Hon bor ute i skogen och hon trivdes så himla bra där och dom var helt fästa i henne. Så hon fick bo kvar där..Tyckte det var bättre för henne att hon hade plats att röra sig på, till skillnad ifrån min gamla etta. Och att hon hade skogen och tomten att springa lös i. Och jag saknar henne så-åå mycket! Skulle vilja att hon bodde kvar här hos oss nu, underbara hund.

Nu ska jag lida igenom några avsnitt av rena rama rolf sen sova !

Godnatt puss&kram Jenny!




''Förlossningsberättelse'' ?

Godkväll

Sitter här och tänker på massa dumma tankar och är allmänt trött på saker och ting för tillfället. Så tänkte att jag kan ju lika gärna ta min ''förlossningberättelse'' nu då. Tappade ju minnet så kommer inte ihåg nånting. Men berättar utifrån det dom berättat och det jag läst i journalen.

Jag fick ju så mycket vatten i kroppen under graviditeten så har vart rätt stor under nästan hela perioden. Men runt vecka 25 blev det bara mer och mer. I vecka 30 såg jag ut som en sumobrottare och kunde knappt gå eller röra mig för jag var så svullen. Vägde runt 70 kilo då. 49 innan jag blev gravid. Vi åkte på semester i vecka 32, när jag kom hem var jag så slut så orkade inte med nånting. Så en vecka senare fick jag gå till min barnmorska och fråga lite, blev samma dag akut inlagd på näl, vägde då 75 (!)  Hade en ovanlig havandeskapsförgiftning. Den 14/7. Min son var beräknad att kika ut den 22/8. Kommer inte ihåg mycket från tiden på näl innan han föddes heller, kommer ihåg att jag kollade på änglagård. Men simon var tydligen med där någon dag, barnets pappa. Och en annan dag var min bror, kusin och hans tjej där och besökte mig. Jag hade jätte högt blodtryck, dom var inne varann timma, även på natten och kollade det och fick sitta med en sån där grejsimojs runt magen så vi hörde att neo mådde bra där inne. Mamma har berättat att jag ringde henne natten till den 17:de då jag hade rejäl huvudvärk och skulle få någon sorts morfinlikande tablett. Hon sa att jag inte skulle ta tabletten då jag var tvungen att känna hur illa värken var hela tiden. Men jag hade tydligen proppat i mig den ändå..
Den enda natten dom inte var inne och kollade till mig var den natten. Inte en enda gång efter kl 24.00. 06.30 kommer dom in på morgon och hittar mig då i en kraftig långvarig kramp på golvet. På mage!.. Hade krampat en lång tid innan dom hittade mig. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, men gick in i tre kramper till efter det. Då neos hjärtljud försvann inuti min mage fick dom söva mig och göra akut kejsarsnitt. Neo kom ut till världen kl 09.53, vägde 3125 g och var 47 cm lång. Mamma hann ner till näl innan som snittade mig så hon var med hela tiden. Neos hjärtljud kom igång fort efter det, men då försvann mina. Var då borta en stund men dom fick även igång mina efter ett litet tag. Neos försvann yttligare en gång...Men kom tillbaka! Men min älskade skrutt var helt frisk. Även fast han kom ut nästan sex fulla veckor för tidigt. Simon berättade att han fick ligga i kuvös en liten liten stund därför att det är så vanligt med gulsot. Simon kom ner strax efter tror jag. Hela den dagen var jag helt medvetslös.
Jag vaknade upp ett par gånger dagen efter, bara öppnade ögon. Kommer ihåg en utav gångerna. Såg bara min pappas ansikte sen blev det svart igen. Jag låg ju då på intensiven med massa slangar och blodpåsar mm så en annan gång jag vaknade upp så kom dom upp med neo, han låg ju på 34an. Dom förklarade då att det var min son men förstog ingenting. Då jag inte kunde röra mig så visste jag inte att magen var borta, så trodde att han var kvar där och att jag snart skulle föda. Började känna efter magen någon dag efter och märkte då att den inte var kvar, fjärde dagen förstog jag att neo var min underbara son. Då fick dom komma upp med honom och lade han på mitt bröst, vilken känsla. Min lilla bebis!
Vet inte riktigt hur länge jag låg där men senare fick jag och simon ett eget rum, skönt! Neo fick fortfarande ligga kvar på 34an :( då han matades med sond. Simon var mycket där nere och pysslade om honom. Jag fick byta rum efter ett tag och fick då dubbelrum...Då fick neo bo uppe med mig :D Tror att jag kunde pumpa ut egen mat till honom då.
Hade fortfarande högt blodtryck efter allt så fick stanna där i nästan tre veckor. Usch, saknar verkligen inte tiden där!
Underbart när vi väl fick åka hem. Men då blev ju såklart snittet infekterat så fick öppna och tömma det två gånger. Aj.

Känns helt sjukt att det blev såhär, sitter och läser andras mammabloggar när dom skriver förlossningsberättelser och blir jätte ledsen för jag vill också ha upplevt det, veta att jag klarat av att fött mitt barn normalt! Få krama om och känna närheten av min son så fort han kommit ut. Kunna spendera den första tiden tillsammans med honom. Men så blev det inte. Fick aldrig uppleva den känslan.
Men har därimot fått uppleva känslan att vara ett ögonblick ifrån att förlora sitt barn. Och att överleva själv. Det var så jävla nära..! Vad fan skulle jag gjort om jag hade förlorat honom.. Usch fyfan. Är så lycklig och sååå otroligt tacksam varje dag varje timma varje sekund, hela tiden över att du finns kvar här hos oss ♥ Skulle aldrig klarat detta utan dig.
200 männsikor i världen får sånt här under ett år och det är några ynkans procent som lyckas överleva. Tänk att man var en av dom!

Neo Hultgren Josefsson
Du är det absolut bästa som hänt mig!

Mamma älskar dig





Godmorgon!

Gött trött idag kan jag lova. Blev inte många timmars sömn inatt, städade och donade till halv tre ungefär. Sen gick jag och dushade, efter det kunde jag somna. Men sen vaknade min son vid halv fyra och ville ha mat så fick gå upp igen. Somnade igen efter det. Sen kom mamma med fiona kvart i sju imorse och har inte kunnat sova riktigt efter det. Puh.. Nu ska jag nog sätta på lite kaffe och sy i clips i löshåret. Hade ju limmat i det men det blev inte så bra för det var inte så mycket hår då jag och jessica delade. Men det kanske går att fixa lite bättre med clips. Fi får la se. Neo ligger fortafarande och sover, min fis ♥ och simon och martin är ute och rastar vovven.
Vid tolv tiden ska vi gå och äta thaibuffé, rackarns vad gött det ska bli! :D



Puss&Kram Jenny

Kan inte sova !

Sitter här för mig själv och kan inte sova! Men är skit trött ? Båda mina hjärtan neo och simon ligger och sten sover. Vad ska jag göra då? Kan ju skriva lite här om dagen sen kanske städa lite..Måste ju slockna någon gång. Simon kollar aalltid på rena rama rolf när han ska sova, hatar det! Tröttnat på det så. Men kanske har blivit lite beroende jag med, he he.. men tänker inte sätta på det!

Idag hade jag iallafall sovmorgon. Så gött ! Vaknade runt elva, då kom min älskade malin hit upp för hon hade två timmars håltimma. Tur att man bor nära skolan ;) Så vi satt och tjöta och drack kaffe! Sen fyllde även min kära far år idag. Så jag och neo har varit där på kalas med min bror och hans tjej anna, trevlans. Även passat fiona hela dagen. Min före detta hund ♥ Men det blev så mycket efter förlossningen och alltihopa där så min mamma fick ta över henne. Skulle nog inte haft så mycket tid för henne nu men saknar henne så mycket! Tur att jag får passa henne ibland när mamma jobbar! :D Och jag har namnsdag idag också fick jag reda på för en liten stund sen. Satt och kollade på svenska hollywoodfruar igår.. tror jag. Det var en där som hyrde in clowner, minigrisar, hästar mm. när hennes dotter hade namnsdag. Fyfan, haha!

Sitter och kollar på babykläder här nu oxå, hittar masssor som jag vill beställa hem!
Allt är ju så himla sött...

Ne jag får väl sätta igång att städa lite här nu då så jag kanske kan sova sen :p


Älskar min lilla familj.. ni är det bästa ♥

Godnatt Jenny!

Godkväll

Jag kände för att börja blogga lite igen. Så gjorde en ny blogg, får se hur det går denna gången ;)
Ingen aning vad jag ska skriva om men..kommer väl alltid på nått.
Bara skriva av mig utav min vardag. Har ju en son här hemma på två och en halv månad. Neo!
Det bästa som någonsin har hänt mig ♥
Han är sex veckor för tidigt född och kom med dunder och brak. Kan skriva mer om det i framtiden.

Har hållt på att göra en header och försökt få in den hur länge som helst nu. Men den syns inte?! Pfft, fattar ingenting..
Komplicerade saker. Haha. Men det ordnar sig nog snart.
Nu ska jag sätta på lite kaffe och ta en cigg , sen dra på nått att kolla på i sängen med min underbaring Simon
Såå trött. Skulle nog kunna somna nu.

Jaja..så var det med det. Godnatt.

Puss&Kram Jenny!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0